zondag 18 december 2011

Skippy

Ik plaats niet vaak persoonljke berichtjes omdat dit blog vooral over handwerken (en soms vakantie ;-) gaat maar aangezien Skippy al vaker op het blog voorbij is gekomen, toch maar dit berichtje.


Afgelopen week weinig inspiratie tot bloggen gehad omdat we vorige week Skippy hebben moeten laten inslapen, helaas had ze een kwaadaardige tumor die niet te operen was dus moesten we die zware beslissing nemen. We hadden nog jaren van Skippy willen genieten omdat we haar pas een paar jaar in huis hadden en ze pas 9 jaar was, maar helaas .....


Op de mosaic zie je waar Skippy graag wegkroop: op de kast, in een doos, in de kast tussen onze kleding, in de sokkenlade en zelfs in de wasmachine! Zo zullen we haar herinneren: als een stoere, lieve, speelse kat die ook beledigd kon zijn als ze haar zin niet kreeg (kattenliefhebbers zullen dit wel herkennen, dat een kat ook beledigd kan zijn ;-) die tot het laatst genoot van de dingen die ze echt van hield: op schoot in slaap vallen, bij ons in bed onder de dekens kruipen en tegen je aan liggen, en vooral: kruimels kokosmakroon eten, daar was ze dol op!

Dag lieve Skip! XXX

6 opmerkingen:

veerle zei

Een dier laten inslapen is een moeilijke beslissing maar meestal voor het diertje de beste. Wij hebben het ook al moeten doen en het verlies dat je dan voelt, doet erg pijn! Na een tijdje begin je terug aan de leuke dingen te denken en besef je dat die beslissing toen de enige juiste was. Je neemt ze omdat je je dier graag ziet en niet wilt zien lijden. Veel sterkte!!!

Vlijtige Handjes zei

Zo moeten beslissen over je lieve maatje is zwaar. Veel sterkte>

Guusje, zei

Heel veel sterkte met dit verlies, dat het niet gemakkelijk is kan ik me heel goed voorstellen maar ja je stelt het dier voorop tenminste dat doe ik altijd. Je hebt ook een mooie collage van foto's gemaakt. Die zijn om te koesteren.

Yvonne aka sommeke zei

Sterkte, Skippy was een deel van je gezin, natuurlijk dat je hem zal missen!

Elza zei

Sterkte het is heel droevig om een lief dier te laten inslapen.
Jullie zullen haar missen. Ik ben ook een kattenliefhebber.

Corine zei

O, ik voel met je mee! Het is vreselijk je Skippy te moeten missen.Eind oktober hebben wij onze Siep in moeten laten slapen, ik krijg gelijk een brok in mijn keel als ik jouw berichtje lees.
Sterkte hoor!!
Je hebt wel een mooie collage gemaakt, het was een leuke lieve kat die Skip van jou.