zaterdag 30 maart 2013

Vakantie # 2

In Orlando reden we een route door het oude gedeelte van de stad, erg leuk om te zien dat Orlando niet alleen uit hoge gebouwen bestaat:


 
In de buurt van Orlando ligt het plaatsje Celebration, ontworpen door de Walt Disney Company. Je kunt hier niet zomaar gaan wonen, een ballotagecommissie bepaalt wie hier mag wonen en er zijn strikte regels voor o.a. de omgeving, hier geen papiertje op straat te vinden, en goed bijgehouden tuintjes, maar wel vriendelijke mensen die gedag zeggen als je door het plaatsje wandelt. Het geeft een soort van Wisteria Lane (serie Desperate Housewives) gevoel:
 
 
 
  
 
Na Orlando reden we naar Daytona Beach, waar "Bike Week" bezig was. Nu zijn wij geen "motormuizen" maar al die motorfietsen, dat was toch wel een bijzonder gezicht:
 
 
Wij vielen trouwens wel op in onze kleurige kleding en korte broeken, want de "bikers" waren allemaal gekleed in denim en zwart leer!
 
Na Daytona Beach reden we langs de kust naar het plaatsje St. Augustine, waar we een paar dagen in een hotel aan de kust hebben doorgebracht:
 
 
 
 
Als we op vakantie zijn mag een partijtje minigolf niet ontbreken:
 
 
Het einde van de vakantie begon al weer in zicht te komen dus reden we langs de kust weer naar het zuiden, richting Miami:
 
 
 In Miami bezochten we het Vizcaya Museum:
 
 
 
En natuurlijk mag het Art Deco District en Miami Beach niet ontbreken als je in Miami bent:
 
 
 
 
Einde van de vakantie, weer terug naar het koude Nederland!!

Geen opmerkingen: